AcasăECONOMIEDouă milioane de hectare de teren agricol irigate, noua ţintă ANIF

Două milioane de hectare de teren agricol irigate, noua ţintă ANIF

spot_img

Directorul general al Agenţiei Naţionale pentru Îmbunătăţiri Funciare (ANIF), slătineanul Florin Barbu, spune că instituţia pe care o conduce are ca obiectiv ca două milioane de hectare de teren agricol din toată ţara să fie irigate.

Barbu spune că, acum cinci ani, când s-a început refacerea sistemului de irigaţii, nimeni nu a crezut că este posibil.

„Acum cinci ani, am pornit pe un drum și mi-am luat un angajament față de fermierii din județul meu și din România. Să refac sistemul de irigații! Am auzit cu toții expresia «în 30 de ani s-a ales praful de irigațiile din țara asta». Ei bine, în numai cinci ani «am pus pe picioare» sistemul de irigații al României. Apa curge pe canalele din județele agricole ale țării și se iriga peste un milion de hectare. Am demonstrat că se poate și vom continua până vom ajunge la două milioane de hectare irigate. Este angajamentul meu față de toți românii pentru care lucrez, în fiecare zi, la ANIF”, a declarat Florin Barbu.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri