AcasăADMINISTRAŢIEDouă clădiri ale Primăriei Caracal, reabilitate termic. De unde vin banii

Două clădiri ale Primăriei Caracal, reabilitate termic. De unde vin banii

spot_img

Primăria Caracal reabilitează termic două clădiri pe care le are în administrare, proiectele fiind finanţate prin Fondul de mediu al Ministerului Mediului.

Primarul Ion Doldurea a explicat că este vorba despre o creşă şi o clădire folosită ca sediu pentru impozite şi taxe locale. Valoarea investiţiei se apropie de două milioane de euro.

„Pe Fondul de mediu, discutăm de aproximativ două milioane de euro. Proiectele se referă la creşterea eficienţei energetice la clădirile publice. Noi deja am selectat două clădiri cu care credem că ne încadrăm în cele două milioane de euro. Este vorba de clădirea ITL – la taxe locale, o clădire care nu ne place cum arată, şi o creşă din doctor Marinescu. Probabil că, până la sfârşitul anului ne înscriem pentru a accesa cele două milioane de euro”, a declarat Doldurea.

CITEŞTE ŞI: Planurile primarului din Caracal, cu banii din PNRR: Locuinţe pentru tineri, anveloparea termică a blocurilor, groapă pentru deşeuri

 

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri