AcasăACTUALDoljul va avea primul centru social de abilitare și reabilitare pentru adulții...

Doljul va avea primul centru social de abilitare și reabilitare pentru adulții cu dizabilități

spot_img

Primul centru social de abilitare și reabilitare pentru adulții cu dizabilități din județul Dolj va funcționa, în perioada imediat următoare, într-o clădire complet modernizată și dotată, finanțarea fiind asigurată cu bani din bugetul județean.  

Centrul „Sfântul Ioan” va funcționa în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj și va oferi servicii și activități de reintegrare în muncă și în viața socială pentru persoanele cu certificat de handicap.

„Pe lângă dezvoltarea deprinderilor de viață independentă, aceste persoane beneficiază de găzduire, în limita celor 20 de locuri disponibile, dar și de asistență medicală și psihologică. Investiția Consiliului Județean Dolj în reabilitarea și dotarea clădirii acestui centru a fost de 440.000 lei”, a precizat Cosmin Vasile, președintele CJ Dolj.

CITEȘTE ȘI: Operații în premieră regională realizate la Spitalul Județean Târgu Jiu

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri