AcasăACTUALDoljean amendat cu 5.000 de lei pentru arderea ilegală de deșeuri provenite...

Doljean amendat cu 5.000 de lei pentru arderea ilegală de deșeuri provenite din dezmembrări

spot_img

O persoană din Popoveni, județul Dolj, care deținea deșeuri provenite din dezmembrări, a fost amendată de către comisarii Gărzii de Mediu pentru că a ars ilegal astfel de materiale. 

Potrivit Gărzii de Mediu Dolj, se efectuează controale în acest sens, în această perioadă, scopul fiind monitorizarea calității aerului. Acolo unde se observă depășiri ale valorilor, comisarii acționează pentru depistarea sursei, spun reprezentanții instituției.

„Astfel, aceștia au reperat o persoană fizică din Popoveni ce deținea deșeuri provenite din dezmembrarea mașinilor. Atenția echipei a fost atrasă de o vatră de foc unde se puteau observa resturi arse de materiale provenite din activitatea de dezmembrări. Pentru că a eliminat ilegal deșeuri, persoana a fost amendată cu 5.000 de lei pentru nerespectarea legislației de mediu”, informează Garda de Mediu Dolj.

Astfel de acțiuni vor continua și fapta se poate încadra ca și infracțiune cu închisoare de la 3 la 5 ani, dacă sunt surprinși în fapt, în timp ce elimină deșeuri prin ardere.

CITEȘTE ȘI: Firma care lucrează la reabilitarea termică a Spitalului Județean Târgu Jiu, amendată de ITM Gorj

 

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri