AcasăACTUALDOLJ: Tren blocat în Halta Cârcea, după ce locomotiva s-a defectat. Călătorii...

DOLJ: Tren blocat în Halta Cârcea, după ce locomotiva s-a defectat. Călătorii au rămas în frig

spot_img

Un tren de pasageri care se deplasa pe ruta Deva-București a rămas blocat în Halta Cârcea din județul Dolj, după ce locomotiva s-a defectat. 

După ce au așteptat aproximativ 40 de minute în zona Cârcea, călătorii au fost duși în Stația Leu, din județul Dolj, urmând ca aici să ajungă o locomotivă de schimb.

Unul dintre călătorii aflați în acest tren, care a plecat din Târgu Jiu, spune că nu i se pare normal să fie tratați în acest fel, că au fost ținuți în câmp, la Cârcea și că CFR ar fi trebuit să intervină mai prompt.

Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR Călători, Adrian Vlaicu, se estimează o întâtziere de 70 de minute în această situație.

„A fost semnalată defectarea locomotivei, în zona Cârcea și se estimează, în acest caz, o întâtziere de 70 de minute, poate și mai puțin. O locomotivă de schimb este acum în drum spre stație pentru a se rezolva situația. Este vorba despre trenul InterRegio 1824, Deva-București”, a explicat purtătorul de cuvânt al CFR Călători.

CITEȘTE ȘI: Drumul Expres, aproape de finalizare între Balş şi Slatina

 

 

 

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri