AcasăACTUALDOLJ: Tânăr din Turcia cu ședere ilegală în România, depistat la festivalul...

DOLJ: Tânăr din Turcia cu ședere ilegală în România, depistat la festivalul IntenCity

spot_img

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Turcia, care nu a părăsit România la expirarea vizei, a fost depistat de către poliţiştii de imigrări din judeţul Dolj cu ocazia verificărilor făcute la Festivalul IntenCity. 

Potrivit polițiștilor de imigrări, acesta a intrat legal în țara noastră, în anul 2022, în baza unei vize de scurtă ședere, cu drept de ședere de 60 de zile.

La expirarea dreptului de ședere, tânărul nu a părăsit teritoriul României.


„Bărbatul a fost sancţional contravenţional cu avertisment în conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002, republicată, privind regimul străinilor în România, cu modificările și completările ulterioare. De asemenea, pe numele cetăţeanului strain a fost emisă decizie de returnare, cu termen de plecare voluntară de 15 zile de pe teritoriul ţării noastre”, arată Serviciul pentru Imigrări al Județului Dolj.

CITEȘTE ȘI: Percheziții în județul Vâlcea într-un dosar de corupţie legat de obţinerea unor certificate de handicap. Sunt vizate instituții publice, un ONG și mai multe locuințe

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri