AcasăACTUALDOLJ: Sute de pachete de țigări descoperite în capitonajul și în roata...

DOLJ: Sute de pachete de țigări descoperite în capitonajul și în roata de rezervă a unui microbuz, la Calafat

spot_img

Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit, miercuri seară, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, cantitatea de 14.600 de țigarete ascunse în capitonajul și în roata de rezervă a mijlocului de transport.

În Vama Calafat s-a prezentat, miercuri seara, un cetățean bulgar în vârstă de 39 de ani, conducând un microbuz care transporta diverse bunuri.

Când au făcut controlul, poliţiştii au descoperit, ascunse și nedeclarate, în capitonajul microbuzului și în roata de rezervă, 14.600 de țigarete (730 pachete), inscripționate cu nume de diferite de mărci și care aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc.


„Colegii noștri au stabilit faptul că țigările aparțineau șoferului, care nu deținea documente de proveniență pentru bunurile respective”, arată PTF Calafat.

Polițiștii au întocmit dosar penal, iar întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 16.790 de lei, a fost indisponibilizată.

CITEȘTE ȘI: Cea mai mare captură de țigări de contrabandă descoperită în bagajele unui călător pe Aeroportul Henri Coandă


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri