AcasăACTUALDOLJ: Sute de cazuri de Covid în rândul copiilor. Unul este la...

DOLJ: Sute de cazuri de Covid în rândul copiilor. Unul este la Terapie Intensivă

spot_img

A crescut numărul copiilor infectați cu coronavirus, o parte din aceștai ajungând în spital și chiar la Terapie Intensivă. 

- Publicitate -

Potrivit reprezentanților Prefecturii Dolj, numărul copiilor cu Covid a ajuns la 455.

13 minori sunt internați în spital, iar un copil din Mehedinți a fost adus la ATI. Acesta din urmă este în stare medie.


„În acest moment avem, în județul Dolj, un număr total de 455 copii infectați cu coronavirus. 13 dintre aceștia sunt internați. Un copil este în secția ATI, în stare medie. Acesta este din județul Mehedinți”, a menționat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Dolj, Adina Marica.

În județul Dolj, au fost confirmate, luni, alte 293 de cazuri noi de Covid.

În ceea ce privește vaccinarea copiilor cu vârste între 5 și 11 ani, în Dolj sunt 19 cabinete pediatrice de vaccinare în toate centrele comunitare si toate spitalele cu sectie de pediatrie.


În Craiova există patru cabinete pediatrice de vaccinare la Sala Polivalentă, Facultatea de Mecanică, Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova și Spitalul Filantropia.

Pentru mâine sunt programați, potrivit Prefecturii Dolj, patru copii la Sala Polivalentă un altul la  Facultatea de Mecanică.

CITEȘTE ȘI: Medicul Octavian Jurma, mesaj pentru părinți: „Trebuie să mai fie atenți încă 4-5 săptămâni, până ieșim din val”

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri