AcasăACTUALDOLJ: Spații de cazare pentru copiii ucraineni cu nevoi speciale

DOLJ: Spații de cazare pentru copiii ucraineni cu nevoi speciale

spot_img

Reprezentanții Consiliului Județean Dolj au pregătit spații de cazare pentru copiii ucrainieni cu nevoi speciale, dar și pentru familiile care sosesc din zonele de conflict.

- Publicitate -

Consiliul Județean Dolj pune la dispoziție peste 100 de locuri de cazare în cele trei internate ale școlilor speciale din subordinea instituției  și în două case de tip familial ale Direcției pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj.

De asemenea, 45 de locuri sunt disponibile la Hotel Parc pentru orice refugiat ucrainean.


Persoanele care au nevoie de ajutor vor beneficia și de trei mese/zi.

„Pe perioada în care vor fi cazate în spațiile instituțiilor din subordinea Consiliului Județean, toate persoanele vor beneficia de trei mese pe zi. Consiliul Județean Dolj este în legătură permanentă cu Instituția Prefectului Dolj și cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Oltenia” și va răspunde tututor solicitărilor venite din partea autorităților care se ocupă de preluarea refugiaților de război”, a precizat președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile.

CITEȘTE ȘI: RECENSĂMÂNT CRAIOVA: Au fost stabilite centrele pentru autorecenzare


 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri