AcasăACTUALDOLJ: Sistemul de irigații și cel antigrindină, extinse. Au fost anunțate investiții...

DOLJ: Sistemul de irigații și cel antigrindină, extinse. Au fost anunțate investiții de peste un miliard de euro

spot_img

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, prezent la conferința de alegeri PSD Dolj, joi, a anunțat că județul Dolj va beneficia de investiții de peste un miliard de euro.

Ministrul Agriculturii a punctat faptul că Doljul are o rețea de canale de irigații care îi permite, dacă se reabilitează, să devină unul dintre cele mai importante din țară.

Daea a menționat că, în perioada 2022-2024, pentru zona Doljului se au în vedere 11 obiective de investiții, însemnând o sumă de peste un miliard de euro.

CITEȘTE ȘI: VIDEO | Claudiu Manda, reales președinte al PSD Dolj. Olguța Vasilescu: „Când se plictiseşte pe teren, vrea să fie şi antrenor”

„Județul Dolj beneficiază de o rețea de canale de irigații care-i dă posibilitatea prin reabilitare, să devină unul dintre cele mai importante județe ale țării. În programul de guvernare, ca obiectiv principal pentru județul Dolj, a fost acela de a stabili pentru această perioadă de 2022-2024 realizarea a 11 obiective de investiții în sistemul de irigații, iar suma totală se duce la 1.24 miliarde de euro”, a precizat Ministrul Agriculturii.

Acesta a menționat că va fi extins și sistemul antigrindină din județ, cu două puncte la Dăbuleni și opt la Calafat.

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri