AcasăACTUALDOLJ | Sirieni ascunși în portbagajul unui autoturism, depistați la Frontiera Calafat

DOLJ | Sirieni ascunși în portbagajul unui autoturism, depistați la Frontiera Calafat

spot_img

Polițiștii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, au depistat, ascunși în portbagajul unei mașini, patru cetățeni sirieni, care au încercat să intre ilegal în România.

La volanul mașinii era o femeie din Bulgaria.

În urma efectuării controlului fizic asupra mijlocului de transport, polițiștii au descoperit ascunși, în portbagajul autoturismului, trei bărbați și o femeie.

blank

„În urma efectuării controlului corporal, al bagajelor și al autoturismului, asupra uneia dintre persoane a fost descoperit un document temporar pentru solicitanți de azil, emis de Bulgaria. În cadrul verificărilor efectuate, s-a constatat că cele trei persoane nu posedă documente de identitate, declarând că sunt cetățeni sirieni. Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, șoferul, cetățenii sirieni, precum și mijlocul de transport au fost preluați de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun”, arată Poliția de Frontieră Calafat.

CITEȘTE ȘI: CRIMĂ între colegi la Craiova. Bărbat ucis cu mai multe lovituri de cuțit

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri