AcasăACTUALDOLJ | Sirian cu un document care nu îi aparținea, depistat la...

DOLJ | Sirian cu un document care nu îi aparținea, depistat la Punctul de Frontieră Calafat

spot_img

Poliţiştii de frontieră au depistat, la Calafat, un cetățean sirian care a încercat să intre ilegal în ţară, folosind o carte de identitate eliberată de autoritățile din Germania. 

Acesta era pasager într-un autocar care efectuează transport internațional de persoane pe ruta Turcia-Germania.

Bărbatul s-a legitimat cu o carte de identitate emisă de autoritățile din Germania, dar polițiștii de frontieră au bănuit că ceva nu este în regulă.

„Din studiul documentelor de călătorie, prin metoda portretului vorbit, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că persoana prezentă la control nu este una și aceeași cu cea din fotografia documentului. În cadrul verificărilor efectuate persoana a declarat că este cetățean sirian, în vârstă de 25 de ani, și a procurat cartea de identitate de la un cetățean turc pe care nu-l cunoaște, în schimbul sumei de 2.000 euro”, arată Poliția de Frontieră.

Călătoria acestuia a fost întreruptă, fiind preluat de către autoritățile bulgare pentru cercetări.

De asemenea, firma transportatoare a fost amendată.

CITEȘTE ȘI: Grupare care înscena accidente auto pentru a încasa asigurările, destructurată de poliţişti. Prejudiciu de peste 650.000 lei

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri