AcasăACTUALDOLJ: Secretarul comunei Argetoaia, în vizorul ANI. Și-a angajat soția la starea...

DOLJ: Secretarul comunei Argetoaia, în vizorul ANI. Și-a angajat soția la starea civilă

spot_img

Secretarul comunei Argetoaia din județul Dolj, Dragoș Vînătoru, a ajuns în vizorul Agenției Naționale de Integritate, care a și sesizat organele de urmărire penală, după ce instituția a constatat că acesta și-a angajat soția în cadrul SPCLEP Argetoaia – Starea civilă.

Profitând de funcția pe care o ocupă, Vânătoru a semat două acte administrative privind numirea soției sale în funcția publică de execuție de consilier în cadrul SPCLEP Argetoaia – Starea civilă.

„Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la existența indiciilor referitoare la săvârșirea de către Dragoș Victor Vînătoru a infracțiunii de folosire a funcției pentru favorizarea unor persoane, prevăzută de art. 301 din Codul Penal, întrucât în exercitarea atribuțiilor de serviciu a semat două acte administrative privind numirea soției sale în funcția publică de execuție de consilier în cadrul SPCLEP Argetoaia – Starea civilă, care au produs pentru aceasta un folos patrimonial, respectiv a obținut venituri din salarii în sumă totală de 68.525 de lei”, arată ANI într-un comunicat de presă.


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri