AcasăACTUALDOLJ: Peste 8.000 de țigarete de contrabandă, găsite în mașina unui maghiar

DOLJ: Peste 8.000 de țigarete de contrabandă, găsite în mașina unui maghiar

spot_img

Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit, în urma unui control amănunțit efectuat asupra unui ansamblu rutier, cantitatea de 8.400 de țigarete, ascunse și nedeclarate, care aparțineau șoferului, un cetățean maghiar.  

Potrivit Poliției de Frontieră, șoferul maghiar s-a prezentat în vamă, luni noaptea.

În urma efectuării controlului, poliţiştii au descoperit ascunse 8400 de țigarete-420 de pachete inscripționate cu nume diferite de mărci, care aveau aplicate timbru de acciză Turcia și de proveninență Duty Free.

„Colegii noștri au stabilit faptul că țigările aparțineau persoanei sus-menționate care nu a putut prezenta documente de proveniență pentru aceste produse. Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 9.660 lei, a fost indisponibilizată de către polițiști iar, în cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete , conform art. 452 din  Legea 227/2015”, arată Poliția de Frontieră.

CITEȘTE ȘI: VIDEO | Magazin dintr-o comună din județul Dolj, făcut scrum. Focul a pornit de la un cablu electric defect

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri