AcasăACTUALDOLJ: Peste 40.000 de țigarete de contrabandă depistate în două microbuze, la...

DOLJ: Peste 40.000 de țigarete de contrabandă depistate în două microbuze, la Frontiera Calafat

spot_img

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit, în urma unor controale efectuate asupra a două microbuze, cantitatea de 40.600 de țigarete, de diferite mărci, purtând timbru fiscal bulgăresc, pentru care șoferii nu dețineau documente de proveniență.

Duminică, la diferite intervale de timp, polițiștii de frontieră doljeni, din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, au oprit pentru control două mijloace de transport.

Cu această ocazie, polițiștii au descoperit, în urma controalelor efectuate asupra a două microbuze, ascunse și nedeclarate, în cabină, în pragurile unui microbuz, precum și în roata de rezervă, cantitatea totală de 40.600 de țigarete (2.030 pachete) inscripționate cu nume diferite de  mărci, purtând timbru fiscal bulgăresc.

În cadrul verificărilor, s-a stabilit faptul că țigaretele  aparţineau şoferilor, cetăţeni bulgari, în vârstă de 30, respectiv 44 de ani, care nu deţineau documente de provenienţă pentru aceste produse.

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 44.660 lei, a fost indisponibilizată de către polițiștii de frontieră, iar în cauză, celor doi șoferi le-a fost întocmit dosar penal.

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri