AcasăACTUALDOLJ: Magazine de lângă școli, amendate în urma unor verificări

DOLJ: Magazine de lângă școli, amendate în urma unor verificări

spot_img

Produse neconforme, condiții de igienă precare, etichetare necorespunzătoare și nerespectarea fluxului, acestea reprezintă o parte dintre neregulile constatate în urma unui control efectuat la mai multe magazine din apropierea unităților școlare. 

- Publicitate -

Potrivit unei informări efectuate de către reprezentanții Prefecturii Dolj, este vorba despre cinci agenți economici aflați în vecinătatea unităților de învățământ din Băileşti, Seaca de Câmp, Desa.

„În urma neregulilor constatate au fost aplicate: amenzi în valoare de 156.800 lei, trei avertismente, sume de bani confiscate. De asemenea, în urma controalelor efectuate au fost oprite de la comercializare mai multe produse, iar pentru un agent economic s-a emis ordin de interzicere a activității”, arată Prefectura Dolj.


În privința neregulilor depistate este vorba despre: depozitare/etichetare necorespunzătoare; eficiențe de informare a consumatorilor; produse neconforme; conditii de igienă necorespunzătoare; nerespectare flux.

Comisia a fost constituită din reprezentanți ai Instituției Prefectului Dolj, Inspectoratului Școlar Dolj, Inspectoratului Județean de Poliție Dolj, ai Direcției de Sănătate Publică Dolj, Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Dolj și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Dolj.

Astfel de verificări se vor efectua periodic și se vor extinde la nivelul județului Dolj.


CITEȘTE ȘI: ANAF: 25 mai, termen pentru depunerea Declarației Unice

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri