AcasăACTUALDOLJ: Ghişeu de evidenţă a persoanelor deschis la Pleșoi

DOLJ: Ghişeu de evidenţă a persoanelor deschis la Pleșoi

spot_img

Începând cu data de 13 iulie, în localitatea Pleşoi din județul Dolj, la sediul primăriei din localitate, se va deschide un ghişeu de evidenţă a persoanelor.

- Publicitate -

Acest ghișeu va avea program saptămânal, în ziua de miercuri, între orele 10.00-11.00, atât pentru primirea cererilor, cât și pentru eliberarea actelor de identitate.

„Deschiderea acestui ghișeu reprezintă o etapă importantă în pregătirea funcționării autonome a Serviciului public comunitar local de evidență a persoanelor Pleşoi, serviciu înființat prin Hotărârea nr.33/09.12.2021 a Consiliului local Pleşoi, cu scopul de a sprijini cetățenii din localitate să-și obțină actele de identitate, chiar în localitatea lor de domiciliu.


Ghișeul este deservit de personalul angajat la Serviciul public de specialitate din localitatea Pleşoi și va funcționa sub directa coordonare a Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Dolj – instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Dolj”, se arată într-un comunicat de presă remis, vineri, de Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj.

CITEȘTE ȘI: FOTO. Un primar din Olt vrea să aibă prima comună independentă energetic. Primul pas: panouri fotovoltaice la pompele de apă din localitate

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri