AcasăACTUALDOLJ: Director nou la ABA Jiu. Un inginer din cadrul instituției a...

DOLJ: Director nou la ABA Jiu. Un inginer din cadrul instituției a fost numit în funcție

spot_img

Administrația Bazinală de Apă Jiu are o nouă conducere, începând de marți, potrivit unui anunț făcut de către reprezentanții instituției. 

În funcția de director a fost numit Nicolae Răzvan Șerban, inginer în cadrul instituției.

„Având în vedere Decizia Directorului General al ANAR cu nr. 445/16.08.2022, vă comunicăm că, începând cu data de 16.08.2022, a fost numit să exercite funcția de Director al Administrației Bazinale de Apă Jiu domnul inginer Șerban Nicolae Răzvan”, informează reprezentanții ABA Jiu.


Acesta își desfășoară activitatea în cadrul instituției de peste 10 ani, deținând pe rând funcția de inginer la Biroul Exploatare Lucrări, UCC și Siguranța Construcțiilor Hidrotehnice, Biroul de Apărare Împotriva  Inundaţiilor, Biroul de Mecanizare și șef Formație Diguri Regularizări Craiova.

CITEȘTE ȘI: Ajutor financiar pentru mamele din județul Dolj care se află în situații de risc. 2.000 de lei pentru fiecare nou-născut

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri