AcasăACTUALDOLJ: Cetățeni palestinieni ascunşi pe șasiul unui autocamion, depistați la Calafat

DOLJ: Cetățeni palestinieni ascunşi pe șasiul unui autocamion, depistați la Calafat

spot_img

Doi cetățeni palestinieni care au încercat să intre ilegal în ţară, ascunși pe șasiul unui autocamion, au fost depistați de către polițiștii de frontieră din Vama Calafat. Aceștia au fost preluați de către autoritățile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor.

Luni dimineața, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean turc, la volanul unui autocamion înmatriculat în Turcia.

Conform documentelor prezentate, şoferul transporta alune, pe ruta Turcia – Germania.

În urma controlului fizic efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au observat, pe șasiul semiremorcii, doi bărbați.

„În cadrul cercetărilor, aceştia au declarat că sunt cetățeni palestinieni și s-au urcat pe șasiul mijlocului de transport într-o parcare din orașul Sofia, de pe teritoriul Bulgariei, fără sprijinul șoferului, cu intenția de a ajunge în Germania.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, persoanele în cauză, șoferul și mijlocul de transport au fost preluați de către reprezentații Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun”, arată reprezentanții PTF Calafat.

CITEȘTE ȘI: Femeie din Craiova la spital, după ce a fost lovită de mașină

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri