AcasăACTUALDOLJ: Casă distrusă într-un incendiu, în comuna Goiești. Familia are nevoie de...

DOLJ: Casă distrusă într-un incendiu, în comuna Goiești. Familia are nevoie de ajutor

spot_img

O familie din județul Dolj, a cărei casă a luat foc weekendul trecut, are nevoie de sprijin pentru a reveni la o viață aproape de normalitate. 

- Publicitate -

Incendiul a distrus imobilul, situat în comuna Goiești, familia cu cei doi copii minori nemaiavând ce să recupereze.

Fiecare dintre noi îi poate ajuta, luând legătura cu reprezentanții Asociației de Dezvoltare Comunitară Alexandru cel Mare.


„Există dezastre aproape de granița țării, dar din păcate, există dezastre și foarte aproape de noi, mai exact în comuna Goiești .

Din păcate, familia Neagoie a trecut prin așa ceva, în weekend luându-le casa foc. Astfel, o familie cu doi copii, Valentina si Daiana, de 12 si 14 ani, au rămas pe drumuri, doar cu hainele pe care le aveau.

Asocia noastra a venit în sprijinul lor cu haine, alimente și produse pentru igienă, dar orice fel de ajutor este binevenit. Dacă doriți, puteți să contribuiți cu orice ajutor, de la haine, alimente la materiale care pot ajuta la refacerea casei, pentru a-i ajuta să depășească mai repede această traumă”, a precizat Alexandru Dicu, reprezentantul Asociației de Dezvoltare Comunitară Alexandru cel Mare.


Părinții celor doi copii nu lucrează. Familia are o turmă de oi și trăiesc din această activitate.

CITEȘTE ȘI: Război în Ucraina | Explozii raportate aproape de granița cu Polonia

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri