AcasăACTUALDOLJ | Bărbat dat dispărut, după ce a plecat de la o...

DOLJ | Bărbat dat dispărut, după ce a plecat de la o stână din comuna Cetate

spot_img

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, angajat al unei stâne de animale din județul Dolj, este căutat de polițiști, după ce a fosr dat dispărut de către cel care deține ferma respectivă. 

Bărbat din comuna Cetate a sunat la Poliție și a semnalat că Paul Popa, în vârstă de 67 ani, a plecat voluntar de la stâna de animale, în seara zilei de 8 ianuarie, în intervalul orar 18.30-08.30, fără a mai reveni.

Semnalmentele bărbatului dat dispărut sunt: înălţime 1,70 m, greutate 60 de kg, ochii căprui, faţa ovală, constituţie atletică.

„La momentul plecării acesta era îmbracat cu un pulover de culoare gri şi pantaloni de trening de culoare albastră. Persoanele care dețin informații utile cu privire la bărbatul dispărut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, arată IPJ Dolj.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri