AcasăACTUALDOLJ: Au găsit un portofel și o borsetă și le-au predat polițiștilor

DOLJ: Au găsit un portofel și o borsetă și le-au predat polițiștilor

spot_img

Doi bărbați din județul Dolj, unul din Calafat, celălalt din Plenița, au găsit un portofel, respectiv o borsetă, cu bani și acte, și le-au predat polițiștilor. 

- Publicitate -

Unul dintre bărbați are 52 de ani și este din municipiul Calafat. În această dimineață, acesta s-a prezentat la sediul de poliție din oraș pentru a preda un portofel găsit în zona pieţei agroalimentare din localitate.

„În scurt timp, polițiștii au identificat proprietarul de drept, o femeie de 34 de ani, din Calafat, căreia i-a fost restituit portofelul în care se afla suma de 256 de lei, carduri bancare, cardul de sănătate, cartea de identitate şi permisul de conducere”, arată IPJ Dolj.


De asemenea, cu trei zile în urmă, un bărbat din comuna Pleniţa, a predat poliţiştilor o borsetă, ce conţinea documente de identitate şi suma de 2.500 de lei, găsită pe o stradă  din Pleniţa.

„Polițiștii secţiei au identificat proprietarul, un bărbat de 60 de ani, din localitate, căruia i-a fost restituită borseta”, mai spun polițiștii doljeni.

Proprietarii bunurilor au apreciat gestul celor doi bărbaţi şi le-au transmis acestora multumiri sincere.


CITEȘTE ȘI: Minori din Craiova, reținuți pentru furt. Au spart un magazin și au sustras o sumă de bani

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri