AcasăACTUALDOLJ: 14.000 de țigarete de contrabandă descoperite ascunse în pereții laterali ai...

DOLJ: 14.000 de țigarete de contrabandă descoperite ascunse în pereții laterali ai unui microbuz, la Frontiera Calafat

spot_img

Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit în urma unui control amănunțit efectuat asupra unui microbuz, cantitatea de 13.960 de țigarete, ascunse și nedeclarate, care aparțineau șoferului unui mijloc de transport.  

Ieri după-amiază, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui microbuz, un cetățean bulgar, în vârstă de 36 de ani, care transporta diverse bunuri.

blank

În urma efectuării controlului de frontieră asupra mijlocului de transport, poliţiştii au descoperit, ascunse și nedeclarate, printre bagajele personale și în pereții microbuzului, 13.960 de țigarete inscripționate cu nume diferite de mărci, care aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc.

„Colegii noștri au stabilit faptul că țigările aparțineau persoanei sus-menționate care nu a putut prezenta documente de proveniență pentru aceste produse. Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 13.960 lei, a fost indisponibilizată de către polițiști iar, în cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete, conform art. 452 din  Legea 227/2015”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

CITEȘTE ȘI: OLT: Bărbat din Valea Mare, la spital după ce s-a tăiat cu un cuțit în zona gâtului

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri