AcasăACTUALDoi copii, de 7 și 11 ani, dați dispăruți

Doi copii, de 7 și 11 ani, dați dispăruți

spot_img

Doi copii de 7 și 11 ani, verișori din Copșa Mică, județul Sibiu, au plecat de acasă și nu au revenit. Polițiștii fac ample cercetări pentru depistarea băieților.

- Publicitate -

Cei doi copii au plecat de acasă într-o direcție necunoscută și nu au revenit.

Sâmbătă noaptea, în jurul orei 23:30, polițiștii din Copșa Mică au fost sesizați de către un localnic, care a spus că fiul său în vârstă de 11 ani, Marius adrian Burcea, împreună cu nepotul său în vârstă de 7 ani, Raul Ioan Burcea, ambii având același domiciliu, au plecat, în jurul orei 13:00, de acasă spre un magazin din localitate, dar nu s-au mai întors.


Marius Burcea Adrian, în vârstă de 11 ani, are 1,20 metri înălțime, 25 kg, păr brunet, ochi căprui. Când a plecat de acasă purta un tricou galben cu un desen rotund în partea din față, pantalon jeans albaștri și încălțăminte sport de culoare neagră. Nu se cunosc semne particulare.

Raul Ioan Burcea, în vârstă de 7 ani, are un metru înălțime, 15 kg, păr șaten, ochi căprui. Nu se știu obiectele de îmbrăcăminte purtate sau eventualele semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acești minori sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.


 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri