AcasăACTUALDoi cetățeni turci cu permise de ședere false, depistați la Frontiera Calafat....

Doi cetățeni turci cu permise de ședere false, depistați la Frontiera Calafat. Plătiseră șoferul să le asigure transportul până în Germania

spot_img

Doi cetățeni turci, care au prezentat pentru controlul de frontieră permise de ședere false, specifice Belgia, intenţionând astfel să ajungă în Germania, au fost opriți la Frontiera Calafat, în urma efectuării controlului. 

Un cetățean bulgar, în vârstă de 33 de ani, conducând un microbuz, s-a prezentat în Vama Calafat, sâmbătă noaptea. Acesta avea în mașină și doi cetățeni turci.

La controlul de frontieră, cei doi pasageri au prezentat paşapoarte emise de autoritățile din Turcia și permise de ședere având însemnele autorităţilor din Belgia.


CITEȘTE ȘI: Un nou caz de sclavie, la o fermă din România. Procurorii DIICOT au intervenit

Polițiștii au depistat că cele două documente erau false și că șoferul fusese plătit pentru a asigura transportul.

„În cadrul verificărilor preliminare, cu ocazia studierii documentelor de călătorie, colegii noștri au constatat că permisele de ședere prezentate la control nu îndeplinesc condițiile de formă și fond ale unor documente autentice, fiind false total. Cu ocazia cercetărilor, aceștia au declarat că au procurat documentele de călătorie când se aflau pe teritoriul Bulgariei, în schimbul sumei de 2.000 de euro fiecare. Persoanele în cauză intenționau astfel să ajungă în Germania”, arată Poliția de Frontieră Calafat.


Călătoria celor doi a fost întreruptă și, conform protocolului româno-bulgar, șoferul, cetățenii turci și microbuzul au fost preluați de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri