AcasăACTUALDoi bărbați din Turcia, depistați la Calafat în timp ce încercau să...

Doi bărbați din Turcia, depistați la Calafat în timp ce încercau să treacă ilegal frontiera

spot_img

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, au depistat, marți, doi cetățeni turci care au încercat să se sustragă controlului de frontieră și sa intre ilegal în România.

Polițiștii au observat, luni seară, un autoturism care circula în regim de taxi și care se deplasa dinspre Bulgaria spre România.

Șoferul a oprit la aproximativ 70 metri față de tonetele de control, iar din mașină au coborât doi bărbați. Aceștia au traversat porţiunea de teren ce desparte sensurile de mers, ajungând pe arterele de circulaţie ce deservesc sensului de ieșire din țară, cu intenția de a evita controlul de frontieră.


Bărbații au fost interceptați de către polițistul de frontieră, fiind legitimați în zona tonetelor de control.

„În cadrul verificărilor, s-a stabilit faptul că persoanele în cauză sunt cetăţeni turci, în vârstă de 40, respectiv 43 de ani. Ulterior, a fost interceptat șoferul taxiului, care a declarat că a fost solicitat de către cei doi cetățeni într-o benzinărie de pe raza localității Vidin să îi transporte până în P.T.F. Calafat, acesta necunoscând situația persoanelor.

Având în vedere aspectele constatate, cei doi cetățeni turci, șoferul și mijlocul de transport au fost predați reprezentanților Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun”, arată Poliția de Frontieră din Calafat.


CITEȘTE ȘI: Minor din Craiova, reținut pentru comiterea mai multor furturi. Avea în vizor trotinetele electrice, bicicletele și telefoanele mobile

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri