AcasăACTUALDoar cinci paturi ATI Covid mai sunt libere în țară

Doar cinci paturi ATI Covid mai sunt libere în țară

spot_img

Doar cinci paturi ATI Covid mai sunt libere la nivel național, trei fiind la București, unul în Galați și unul în Vrancea, potrivit aplicației alerte.ms. 

Conform datelor existente în această aplicație, la nivel național există 1.374 de paturi de ATI destinate pacienților COVID-19. De asemenea, 1320 de paturi ATI sunt ocupate la nivelul întregii țări.

În București sunt avizate de DSP 282 de paturi de ATI pentru pacienții de COVID-19.

La nivel național sunt libere cinci paturi ATI pentru pacienții bolnavi de COVID-19, altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiții medicale care sunt și confirmate cu SARS-COV-2, iar în București sunt trei paturi libere la acest moment, precizează reprezentanții DSU.

În paralel, se lucrează pentru asigurarea personalului medical necesar pentru alte paturi ATI care vor fi disponibile în zilele următoare.

Paturile neocupate sunt la spitale din București – 3, Galați – 1 și Vrancea – 1.

CITEȘTE ȘI: Olt: 184 de cazuri noi de COVID-19 şi trei decese, în ultimele 24 de ore

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri