AcasăEDUCAŢIEDirectorul Liceului „Minulescu” a demisionat. Primar: „Ar trebui să se simtă şi...

Directorul Liceului „Minulescu” a demisionat. Primar: „Ar trebui să se simtă şi unele dintre persoanele aflate în subordinea sa”

spot_img

Directorul Colegiului Național „Ion Minulescu” din Slatina, Cristian Ionescu, a demisionat din funcție, joi, în urma scandalului de la cantina unității, mai mulți copii ajungând la spital cu simptome de toxiinfecție alimentară. 

- Publicitate -

Informația a fost confirmată de primarul Slatinei, Emil Moț, care a transmis că nu numai directorul se face vinovat de situația în urma căreia copiii au avut de suferit.

El a reiterat solicitarea ca ancheta autoritățillor să continue, astfel încât să se stabilească sursa contaminării de la cantină.


„Apreciez gestul domnului director al Colegiului „Ion Minulescu”, Cristian Ionescu, care şi-a asumat vina şi a demisionat din funcţie. Dar ar trebui să se simtă şi unele dintre persoanele aflate în subordinea sa, oameni care nu şi-au făcut datoria fie din rea voinţă, fie din incompetență! A fost un cerc vicios, în urma căruia au avut de suferit copiii noştri. În calitate de primar şi de părinte, susţin în continuare solicitarea ca autorităţile competente să continue controalele şi să găsească sursa contaminării de la cantina şcolii. De asemenea,  le reamintesc tuturor domnilor şi doamnelor directori cât și administratorilor unităților de învățământ, pentru că ei se ocupă direct de achizitiile publice ale școlilor, că dacă au luat un examen, nu înseamnă că sunt de neatins, indiferent de conduită şi de ceea ce fac din poziţia de manager sau administrator! Reamintesc părinților și profesorilor din municipiul Slatina că Primăria alocă anual unităților de învățământ aproximativ 160 miliarde lei vechi pentru care directorii și administratorii sunt direct responsabili de cheltuirea banilor publici”, a transmis Emil Moț.

CITEŞTE ŞI: Fost primar din Olt și doi oameni de afaceri, reținuți pentru luare de mită, abuz în serviciu și complicitate la mai multe infracțiuni (UPDATE)

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri