AcasăACTUALDirectorul CE Oltenia, o nouă reacţie după tragedia de la Cariera Jilţ...

Directorul CE Oltenia, o nouă reacţie după tragedia de la Cariera Jilţ Sud: Nu am crezut că se poate întâmpla aşa ceva

spot_img

Daniel Burlan, directorul Complexului Energetic Oltenia, a declarat că așteaptă rezultatele unei anchete privind tragedia din Cariera Jilț Sud din județul Gorj.

El a afirmat că a demarat o anchetă pentru a afla cauzele și motivele pentru care s-a întâmplat acest incident și că el personal nu a crezut că se poate întâmpla așa ceva, chiar și după ce a dat dispoziții ca numărul de persoane din mașinile de transport să fie limitat.

CITEŞTE ŞI: Peste 700 de locuri de muncă, disponibile în județul Dolj. Oferta AJOFM

„Am demarat o anchetă să văd care sunt motivele şi care cauzele pentru ce s-a întâmplat atunci. Nu am crezut că se poate întâmpla aşa ceva. Nu am crezut că după ce am dat dispoziţie să se îmbarce în maşini numai numărul admisibil de persoane. Şi eu am rămas uimit de ce se poate întâmpla după ce comunic că nu au voie şi se întâmplă astfel de evenimente. Deci acel eveniment este în curs de cercetare”, a declarat pentru Antena 3 CNN, Daniel Burlan.

Tragedia s-a petrecut marți la prânz, când mai mulți muncitori ai Complexului Energetic Oltenia au încercat să ajungă la sediul complexului urcând într-un utilaj de transport marfă.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri