AcasăLIFEDinți mai albi – cum îi obții?

Dinți mai albi – cum îi obții?

spot_img

Cine nu își dorește dinți mai albi și un zâmbet fermecător? Odată cu această această nevoie a românilor de a avea dinți cât mai albi, au apărut pe piață și tot felul de produse care promit să îți ofere zâmbetul mult dorit, în cel mai scurt timp.

Din păcate, multe dintre aceste produse sunt înșelătoare și îți oferă un zâmbet plin de strălucire pentru o perioadă scurtă de timp, în cel mai bun caz.

De cele mai multe ori, însă, nu au efectul dorit sau chiar ajung să îți afecteze suprafața dinților. Dacă vrei dinți mai albi, este recomandat să începi cu o vizită la cabinetul stomatologic, iar noi îți vom oferi cele mai eficiente tehnici de albire dentară, nedureroase, non-invazive și în condiții de siguranță maximă.

Albirea dentară la cabinet sau la domiciliu?

Albirea dentară la cabinet implică folosirea unui gel de albire și a unei lampe laser specială. Durata unei ședințe de albire este de 15 minute și se recomandă minim 3-4 ședințe pentru rezultate imediate. Albirea dentară la cabinet este recomandată în situațiile în care îți dorești un zâmbet strălucitor în cel mai scurt timp – poți face cele 3-4 ședințe chiar și în aceeași zi.

În cazul albirii dinților la domiciliu, rezultatele se văd după o anumită perioadă de timp. Se realizează gutiere speciale, personalizate pe dantura pacientului, și se aplică un gel de albire (mai puțin concentrat decât cel aplicat în cabinet). Aceste gutiere trebuie să fie purtate timp de 4-6 ore pentru a produce rezultate. De multe ori, se recomandă câteva ședințe de albire la cabinet și continuarea tratamentului acasă, cu ajutorul acestor gutiere, pentru a prelungi efectul procedurii (în mod normal, durează între 6 luni și un an efectul albirii dentare profesionale). După ședințele de albire a dinților, vei primi și câteva recomandări, cum ar fi să eviți fumatul și consumul de alimente sau băuturi colorate și să ai o igienă orală riguroasă.

Dacă ar fi să vorbim și de preț albire dentară, putem spune că el este unul accesibil, raportat la durata efectului. Vei cheltui mult mai mulți bani dacă optezi pentru produsele din comerț, care nu sunt recomandate de medicul stomatolog și nici nu îți aduc rezultatele mult dorite.

Există și români care se confruntă cu multe probleme dentare și care totuși vizează la dinți mai albi și un zâmbet estetic. În cazul lor, tratamentul este unul de lungă durată, iar mai întâi de toate, trebuie rezolvate problemele dentare. Abia apoi putem vorbi despre albirea dinților. Există situații în care singura soluție de a avea dinți mai albi este aplicarea unei proteze dentare, mai ales atunci când există mulți dinți care nu mai pot fi salvați. Proteza dentară este ultima soluție a persoanelor care au amânat tratamentele dentare și au ajuns în situația în care dinții au căzut sau s-au deteriorat atât de tare încât trebuie extrași de urgență. Există multe tipuri de proteze dentare, iar echipa noastră te va ajuta să alegi cea mai bună variantă în funcție de necesități, dar și de buget pentru că vorbim de un preț proteză dentară clasică și de un alt preț în cazul unei proteze dentare de tip Fast&Fixed. Întreabă-ne care este cea mai bună soluție pentru dantura ta!

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri