AcasăACTUALDincă a fost condamnat pentru crimele de la Caracal

Dincă a fost condamnat pentru crimele de la Caracal

spot_img

Magistraţii Tribunalului Olt l-au găsit vinovat pe Gheorghe Dincă pentru uciderea Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu, acesta fiind condamnat la 30 de ani de închisoare, pedeapsa maximă permisă de Codul Penal, în cazul unei persoane de peste 65 de ani.

Complicele său, Ştefan Risipiţeanu a fost condamnat la 12 ani de închisoare.

Gheorghe Dincă a mărturisit că a comis cele două crime, povestind și ce a făcut cu trupurile neînsuflețite ale Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu. Declarațiile au fost scrise în fața anchetatorilor, însă bărbatul le-a povestit și unui coleg de celulă.

CITEŞTE ŞI: Mario De Mezzo, director adjunct al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor, s-a angajat consilier la Primăria Sectorului 5

Ulterior, „monstrul din Caracal” a precizat că tinerele au dispărut. El a mai spus că a fost torturat pentru a lua asupra lui vina și că, de fapt, aceste crime nu există, cele două tinere fiind încă în viață.

Hotărârea Tribunalului Olt nu este definitivă şi poate fi contestată atât de procurori, cât şi de inculpaţi şi familiile victimelor.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri