AcasăLIFEDevino model de videochat – un job bine plătit și 100% legal

Devino model de videochat – un job bine plătit și 100% legal

spot_img

Uită de toate părerile negative pe care le-ai auzit până acum despre jobul ca model de videochat. Un singur lucru e important și sigur: în ciuda diverselor discuții, videochat-ul este un domeniu legal în România, iar job-urile sunt foarte bine plătite! Echipa Studio20 îți oferă mai multe detalii în cele ce urmează.

 

Videochat-ul ca domeniu de activitate este reglementat încă din 2003, prin legea nr. 196/2003 privind prevenirea și combaterea pornografiei, modificată ulterior prin legea nr. 496/2004 și prin legea nr. 301/2007. Prin asociere, și jobul ca model de videochat, oricât de tabu ar fi considerat, este tot atât de legal. Însă legalitatea domeniului nu îți garantează mereu și comportamentul legal din partea companiei.

În acest sens, Studio20, companie activă de peste 20 de ani și cu renume internațional în domeniu, garantează faptul că își derulează activitatea 100% legal. În primul rând, la angajare, fiecare model de videochat va semna un contract de muncă, din care va primi un exemplar semnat și de angajator. Contractul va fi înregistrat la ITM, iar compania angajatoare va achita toate taxele și impozitele necesare către stat.

blank

Ulterior, vei avea dovada achitării taxelor și impozitelor aferente lună de lună pe baza unui act adițional pe care îl vei primi la momentul încasării câștigului lunar. Acesta are rolul de a promova transparența și un parteneriat de încredere între companie și model. Fiecare act adițional va conține următoarele detalii: suma totală câștigată în valută, cursul valutar al zilei, suma totală în lei, procentul care îi revine modelului, taxele și impozitele virate către stat și suma netă de încasat, care va fi livrată în contul bancar.

Cât despre venituri, acestea vor depăși orice așteptări – în special datorită faptului că nu ai nevoie de experiență pentru a te angaja ca model de videochat. Astfel, chiar și dacă pornești de la 0, în primele 3 luni de activitate vei beneficia de un venit minim garantat de 1000$, plus un comision de bază de 50% valabil din prima zi de lucru. Iar cum Studio20 recompensează performanțele excelente, poți beneficia și de diverse bonusuri: 5% pentru primele 100 de ore active pe lună (inclusiv streaming mobil și apeluri video); 5% pentru câștiguri de minim 15.000$ pe lună; 5% pentru un comportament online exemplar; 5% pentru colaborare pe termen lung.

Ulterior, fidelitatea îți va fi și ea răsplătită. După 12 luni de activitate ca model de videochat în cadrul Studio20, compania va oferi un bonus suplimentar de fidelitate, calculat pe baza performanțelor din lunile anterioare. Iar pe lângă acesta, pentru a obține sume mai mari de bani într-un mod avantajos, după primele 3 luni de activitate poți accesa un credit direct de la companie, fără dobândă și fără comisioane, ratele fiind reținute automat din venitul tău lunar.

blank

Succesul în carieră poate veni la pachet cu un câștig fabulos încă din primele luni, chiar și dacă nu ai experiență. Contează doar să faci alegerile potrivite pentru tine, fără a te lăsa influențată de părerile negative sau criticile altora. Alege Studio20 – află aici ce trebuie să faci pentru a-ți începe cariera ca model de videochat!

 

<iframe width=”1024″ height=”576″ src=”https://www.youtube.com/embed/WSdLWUe28oI” title=”Hai in echipa celui mai bun studio de videochat din Bucuresti” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen></iframe>

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri