AcasăADMINISTRAŢIEDetalii de ultimă oră despre noua creşă ce va fi construită la...

Detalii de ultimă oră despre noua creşă ce va fi construită la Slatina

spot_img

Procedurile birocratice sunt aproape de a fi finalizate pentru construirea creşei de 110 locuri, în zona bulevardului Constantin Brâncoveanu din Slatina.

Viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu, a declarat că după finalizarea acestei investiţii vor fi acoperite toate cererile părinţilor care vor să-şi lase copiii la creşă.

„Suntem în perioada de clarificări, în ceea ce priveşte creşa cu 110 locuri ce va fi construită pe bulevardul Constantin Brâncoveanu. Această creşă va acoperi toate solicitările celor care vor să-şi dea copiii la creşele din Slatina. CNI finanţează această creşă prin PNRR, investiţia fiind deja acceptată la finanţare. Primăria a trimis toate documentele necesare pentru a se derula această investiţie”, a declarat Vîlceleanu.


CITEŞTE ŞI: Piatra-Olt: O femeie care a atins vârsta Centenarului, felicitată de primarul Nicuşor Rada şi de reprezentanţii CJ Olt

Programul pentru creşe de la nivelul Ministerului Dezvoltării este finanţat din bugetul național, dar și din fonduri europene, prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

La nivel naţional au fost previzionate 230 de milioane de lei pentru construirea de creșe noi. În judeţul Olt, mai beneficiază de program municipiul Caracal şi oraşul Balş.


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri