AcasăRECOMANDATEDespre dezinformare, propagandă şi teorii ale conspiraţiei, în emisiunea "Reporter 24" din...

Despre dezinformare, propagandă şi teorii ale conspiraţiei, în emisiunea „Reporter 24” din această seară

spot_img

Dezinformarea, propaganda, informaţiile false şi cum să reacţionăm la astfel de campanii reprezintă tema emisiunii „Reporter 24” din această seară.

Concluzia amară în România este că, după cei doi ani de pandemie de COVID, populația este încă vulnerabilă la dezinformare, diferite tipuri de propagandă și teorii ale conspirației. Ceea ce continuă să se întâmple de la începutul războiului în Ucraina este o imagine în oglindă a primelor luni de pandemie de COVID, în România.

Vedem că aceiași oameni și niște „așa-zise” instituții de știri, care au negat existența virusului, spun acum că evenimentele din Ucraina nu sunt chiar atât de dramatice, că „se omoară între ei”, şi chiar neagă existența războiului, spunând că totul este o regie.

De asemenea, au existat unele comportamente isterice la nivel național, la câteva săptămâni după prima zi de război, comportamente văzute şi izbucnirea pandemiei COVID. Vorbim despre goana după alimente și despre stocurile de benzină. În acest ultim caz, totul a escaladat după o poză distribuită prin WatssApp care arăta creșterea prețurilor la pompă.

Despre toate aceste lucruri vor discuta jurnaliştii Ionuţ Jifcu şi Ovidiu Gherghina (Olt Tv).

Postul Olt TV a trecut în grila digitală a RCS/RDS-Digi, astfel că emisiunea “Reporter 24” poate fi vizonată pe canalul 150, de la ora 20.20.

Ulterior, înregistrarea integrală a emisiunii poate fi urmărită pe www.reporter24.info.

VEZI ŞI: Emisiunea “Reporter 24” din 2 mai | Invitat – Florin Ciobanu (ATF) Olt

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul Reporter24.info a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri