AcasăACTUALDescinderi la balastiere din județul Gorj. Polițiștii au întocmit un dosar penal...

Descinderi la balastiere din județul Gorj. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru evaziune fiscală și au aplicat amenzi

spot_img

Un dosar penal a fost întocmit și au fost aplicate amenzi în valoare de peste de 190.000 lei, în urma unor verificări efectuate, în perioada de 31 august-1 septembrie, la firme din județul Gorj are exploatează și vând agregate minerale.

Au fost verificate, potrivit IPJ Gorj, trei puncte de lucru aparținând unor operatori economici ce au ca obiect de activitate exploatarea și comercializarea agregatelor minerale.

În cazul unuia dintre puncte a fost întocmit un dosar penal pentru evaziune fiscală.

blank

De asemenea, au fost aplicate nouă amenzi în valoare de peste de 190.000 lei, fiind depistate mai multe nereguli.

„Au fost aplicate nouă sancțiuni, dintre care două pentru nerespectarea prevederilor OUG 92/2021 privind regimul deșeurilor, două pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2005- Protecția Mediului, 2 potrivit Legii 107/1996 ce reglementează legea apelor, două pentru nerespectarea prevederilor HG 856/2002 referitoare la evidența gestiunii deșeurilor și pentru aprobarea listei privind deșeurile, inclusiv deșeurile periculoase și o sancțiune potrivit HG 1061/2008 privind transportul deșeurilor periculoase și nepericuloase pe teritoriul României”, arată IPJ Gorj.

La acțiuni au participat polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, comisari din cadrul Gărzii Naționale de Mediu și inspectori din cadrul Administrației Naționale „Apele Române” Mureș.

CITEȘTE ȘI: CRAIOVA: Continuă proiectul privind transportul școlar. Ce trebuie să știe părinții

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri