AcasăRECOMANDATEDeputatul PSD Olt, Marius Iancu, vine la emisiunea "Reporter 24"

Deputatul PSD Olt, Marius Iancu, vine la emisiunea “Reporter 24”

spot_img

Deputatul PSD Olt, Marius Iancu, va fi prezent, în această seară, la emisiunea “Reporter 24”, difuzată de postul local Olt Tv de la ora 20.20.

- Publicitate -

Măsurile propuse de social-democraţi, în coaliţie, printre care supraimpozitarea salariilor mai mari ca ale preşedintelui, dar şi alte modificări pe care PSD vrea să le facă, reprezintă tema de plecare a discuţiei din această seară.

În condiţii mai pot creşte pensiile, salariile şi celelalte venit garantate de stat, având în vedere situaţia economică, politică şi socială din prezent? Aceasta este o altă întrebare la care Marius Iancu va fi invitat să răspundă.


Postul Olt TV a trecut în grila digitală a RCS/RDS-Digi, unde emisiunea poate fi urmărită în direct.

Ulterior, înregistrarea integrală a emisiunii poate fi găsită pe www.reporter24.info.

VEZI ŞI: Dezinformarea COVID vs Propaganda de Război | Piotr Toczyski, profesor la Universitatea Varşovia, explică de ce tindem să credem mai întâi informaţia falsă


 

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri