AcasăPOLITICĂDeputatul de Olt, Dan Ciocan, exclus din PSD după ce a lipsit...

Deputatul de Olt, Dan Ciocan, exclus din PSD după ce a lipsit de la votul moţiunii

spot_img

Biroul permanent al organizației municipale PSD Caracal a votat, luni, excluderea din partid a deputatului Dan Ciocan, membru în cadrul organizației.

Potrivit unui comunicat de presă remis de PSD Olt, motivele excluderii sunt următoarele: absența de la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban; încercările repetate de a convinge, în sediul PSD Caracal, folosindu-se de calitatea sa de deputat, membri cu notorietate ai PSD să candideze pentru Consiliul Local Caracal, din partea formațiunii Pro România.

„Mai mult de atât, s-a observat că nu mai rezonează de mult timp cu principiile organizației PSD Olt, organizație care i-a oferit totul, din punct de vedere politic: două mandate de deputat și funcția de președinte al Organizației Municipale Caracal, una dintre cele mai importante organizații din județ. Organizația noastră s-a delimitat dintotdeauna de atitudini duplicitare, ipocrizie și lipsă de caracter. În situații dificile, mai mult ca niciodată, toți parlamentarii PSD ar fi trebuit să dea dovadă de solidaritate și unitate în lupta cu un guvern PNL, care ne-a izolat pe toate planurile: atât social, cât și economic”, se arată în comunicatul semnat de preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu.

Acesta adaugă: „Este și mai grav, că lipsa sa de susținere se manifestă într-un context social extrem de greu, ignorând un demers care și-a propus să trimită acasă un guvern incompetent, care a dus țara în cea mai mare scădere economică din ultimii 26 de ani”.

Dan Ciocan se numără printre parlamentarii PSD care, luni, au lipsit nemotivat de la votul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului PNL, care n-a mai ajuns la vot din lipsă de cvorum.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri