AcasăPOLITICĂDeputatul Cătălin Grecu, printre iniţiatorii unei legi ce sprijină persoanelor adulte cu...

Deputatul Cătălin Grecu, printre iniţiatorii unei legi ce sprijină persoanelor adulte cu dizabilităţi

spot_img

Deputatul PSD Olt, Cătălin Grecu, se numără și printre inițiatorii unui proiect de lege ce vizează susţinerea procesului de dezinstituţionalizare a persoanelor adulte cu dizabilităţi şi aplicarea unor măsuri de accelerare a acestuia.

Proiectul vizează, totodată, prevenirea instituţionalizării.

Aflat la primul mandat de parlamentar, deputatul social-democrat de Olt Ion-Cătălin Grecu a participat, până acum, la inițierea a nu mai puțin de 27 de proiecte legislative.

Unele dintre proiectele susținute de parlamentarul de Olt se află la comisiile parlamentare, altele își așteaptă rândul pentru dezbatere în Parlament, iar altele au devenit, între timp, legi.

Doar anul acesta Cătălin Grecu și-a pus semnătura, alături de alți colegi din Parlament, pe 21 de inițiative legislative.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

reporter24
reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul Reporter24.info a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri