AcasăPOLITICĂDeputatul Cătălin Grecu, alături de organizaţia PSD Drăgăneşti Olt (FOTO)

Deputatul Cătălin Grecu, alături de organizaţia PSD Drăgăneşti Olt (FOTO)

spot_img

Deputatul Cătălin Grecu a petrecut ziua de 8 Martie alături de membrii şi simpatizanţii organizaţiei PSD din Drăgăneşti-Olt.

Parlamentarul a oferit flori doamnelor şi domnişoarelor din oraşul oltean, alături de preşedintele PSD Drăgăneşti-Olt, Viorel Nădescu.

„Am petrecut ziua aceasta specială în rândul organizaţiei PSD Drăgăneşti-Olt, o organizaţie locală din ce în ce mai puternică şi unită, care va aduce un rezultat frumos organizaţiei judeţene, în anul 2024.

Alături de Viorel Nădescu, preşedintele organizaţiei PSD Drăgăneşti, le-am mulţumit tuturor doamnelor şi domnișoarelor pe care le-am întâlnit, pentru toate eforturile pe care le fac pentru cei dragi, pentru tot frumosul pe care îl aduc, zi de zi, în viețile noastre.

Seara va continua la fel de plăcut, împreună cu colegele noastre şi familiile lor, transmiţându-le respectul şi aprecierea noastră pentru tot sprijinul pe care ni-l oferă în construcţia unei organizații frumoase şi implicate în comunitatea locală.

La mulţi ani! O primăvară senină, cu multe împliniri!”, a fost mesajul deputatului Cătălin Grecu.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul Reporter24.info a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri