AcasăACTUALDEMITERI şi demisii la CE Oltenia, în urma tragediei de la Cariera...

DEMITERI şi demisii la CE Oltenia, în urma tragediei de la Cariera Jilţ Sud

spot_img

Mai mulţi directori din cadrul Complexului Energetic Oltenia şi-au dat demisia sau au fost schimbaţi din funcţie, în urma tragediei de marţi, petrecută la Cariera Jiţ Sud, când trei oameni au murit şi alţi 10 au fost răniţi.

Potrivit unui comunicat remis de CE Oltenia, Directoratul companiei a luat act de demisia lui Florentin Gheorghescu din functia de Director al Sucursalei Miniere si a decis numirea lui Ion Paraschivu in aceasta functie.

CITEŞTE ŞI: Elicopter doborât la Kiev. Ministrul de interne al Ucrainei a fost ucis

Paraschivu a detinut anterior functia de director Directia Tehnica, director Directia Productie si director adj. Mecanic in cadrul Sucursalei Miniere, desfasurandu-si activitatea in cadrul sectorului minier incepand din anul 1990.

De asemenea, Directoratul CE Oltenia a decis schimbarea din functia de sef UMC Jilt a lui Doru Dancău si numirea lui Viorel Vulpe pe aceasta functie, precum si schimbarea din functia de sef al Carierei Jilt Sud a lui Sorin Grecu si numirea in aceasta functie a lui Tiberiu Turtoi.

Viorel Vulpe a detinut functia de inginer sef Productie la Sucursala Miniera si, anterior, sef Unitate Minera Jilt Nord, iar domnul Turtoi a detinut functia de sef schimb Sector.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri