AcasăPOLITICĂDemisiile miniștrilor USR, trimise la Cotroceni. Ce propuneri de interimari s-au făcut

Demisiile miniștrilor USR, trimise la Cotroceni. Ce propuneri de interimari s-au făcut

spot_img

Demisiile miniștrilor USR, precum și propunerile de interimari, urmau să fie trimise la Cotroceni, marți seară, sau cel târziu miercuri dimineață, potrivit surselor politice.

Demisiile miniștrilor USR sunt trimise la Cotroceni, de către premier, pentru ca președintele Klaus Iohannis să ia act de ele, scrie Antena3.

Mai mult decât atât, premierul va trimite și propunerile de miniștri interimari pentru cele șapte ministere, care până ieri au fost ocupate de cei din USR.

Așadar, cele 15 zile despre care se spunea că președintele le va acorda miniștrilor USR vor rămâne valabile.

Rămâne de văzut dacă Iohannis va întârzia să ia act de demisiile miniștrilor USR sau dacă le va semna imediat și va accepta și propunerile de interimari.

Florin Cîțu este cel care va prelua Ministerul Fondurilor Europene, Dan Vîlceanu va prelua Ministerul Transporturilor, Cseke Attila (UDMR) va prelua ministerul Sănătății, Tanczos Barna preia Ministerul Cercetării și IT și Virgil Popescu va prelua Ministerul Economiei.

CITEȘTE ȘI: Raluca Turcan revine, astăzi, la Slatina. Agenda ministrului Muncii

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri