AcasăFără categorieDeces în Anglia? Ce este de făcut ?

Deces în Anglia? Ce este de făcut ?

spot_img

Anglia este una dintre țările europene în care comunitatea de români este foarte mare. Conform statisticilor comunitatea de români din Anglia este atât de mare încât se situează pe locul 2 în clasamentul comunităților non – britanice din această țară. Evident, majoritatea dintre aceștia sunt veniți la muncă pentru a putea câștiga banii necesari obținerii unui nivel de trai mai bun. Pentru că o mare parte dintre aceștia stau de multă vreme în această țară este normală apariția diverselor evenimente. Nunți, botezuri sau decese sunt evenimentele notabile cu care se confruntă românii care lucrează în cadrul acestei țări.  Este clar că decesul unei persoane este privit ca o tragedie de către membrii familiei acestuia. Tragedia este și mai mare în momentul în care decesul se petrece într-o altă țară. Cu toate acestea trebuie făcut tot ceea ce este posibil pentru ca și o astfel de situație să fie gestionată într-un mod cât mai corect cu putință.

Ce este de făcut atunci când decesul unui român survine în Anglia?

Din nefericire este o întrebare care s-a aflat sau urmează să se afle pe buzele unor familii a căror membri lucrează în Anglia. Pentru că nu suntem nemuritori este normal ca la un moment dat să ne confruntăm și cu o astfel de situație. În cazul în care decesul survine în țara noastră este destul de clar care este procesul care trebuie să fie urmat pentru ca persoana decedată să poată fi înmormântată. Dar, ce este de făcut atunci când decesul survine în Anglia? Membrii persoanelor care din varii motive au decedat în Anglia trebuie să știe că au la dispoziție următoarele soluții:

  1. Înmormântarea într-un cimitir local. Aceasta este cea mai la îndemână soluție avută de către membrii familiei îndoliată.
  2. Incinerarea într-un crematoriu local a trupului neînsuflețit și repatrierea cenușii. Pentru ca o astfel de activitate să poată fi întreprinsă este necesară și colaborarea cu o firmă care se ocupă cu repatriere decedati Anglia.
  3. Repatrierea trupului neînsuflețit în vederea înmormântării acestuia în țara noastră. Aceasta este soluția la care apelează majoritatea familiilor care din nefericire se confruntă cu o astfel de dramă. Din nou, este necesară colaborarea cu o firmă care activează în domeniul repatrierii persoanelor decedate pentru ca o astfel de activitate să poată fi desfășurată.

Care sunt pașii care trebuie urmați pentru ca trupul neînsuflețit să fie adus în țara noastră pentru a putea fi înmormântat?

Pentru ca trupul neînsuflețit să poată fi repatriat în țara noastră în vederea organizării formalităților necesare pentru a putea avea loc înmormântarea este necesar ca familia îndoliată să ia legătura cu o firmă care activează în cadrul domeniului de activitate repatriere persoane decedate. Acest domeniu de activitate se dezvoltă din ce în ce mai mult ceea ce face să fie dificilă identificarea unei firme care prestează servicii de cea mai bună calitate. Așadar, trebuie realizată o analiză pentru a putea ști care este firma cu care trebuie colaborat pentru ca trupul neînsuflețit să poată fi repatriat în cele mai bune condiții. Din cadrul analizei nu trebuie să lipsească o serie de aspecte foarte importante, ca de exemplu:

  • Experiența avută de către personalul care lucrează în cadrul firmei.
  • Dacă firma deține sau nu toate omologările necesare pentru ca transportul funerar să fie realizat în condiții legale.
  • Perioada de timp care trece din momentul solicitării serviciului și până în momentul în care vine răspunsul este un alt detaliu important care trebuie să fie analizat cu atenție pentru a putea descoperi care este firma care trebuie contactată pentru realizarea unui astfel de serviciu.
  • Nivelul de apreciere de care se bucură aceasta este, de asemenea, un alt criteriu foarte elocvent în procesul de identificare a firmei care prestează cel mai calitativ serviciu de repatriere a persoanelor decedate.

După identificarea firmei care oferă cel mai calitativ serviciu de repatriere a persoanelor decedate se termină misiunea avută de către membrii familiei îndoliată și începe misiunea personalului care lucrează în cadrul firmei care se va ocupa de tot ceea ce presupune realizarea procesului de repatriere a persoanelor decedate. Experiența și cunoștințele avute de către aceștia trebuie să fie utilizate pentru ca persoana decedată să fie repatriată în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiții. Atunci când vine vorba despre mijlocul de transport utilizat pentru ca procesul de repatriere să poată avea loc trebuie menționat că există posibilitatea de a putea fi utilizat transportul aerian sau cel rutier. Evident, prima variantă scurtează perioada de timp necesară realizării transportului funerar. Așa cum este și normal, este clar că o astfel de metodă de transport este mai costisitoare decât transportul rutier. Dacă aceasta este aleasă sau nu depinde de membrii familiei îndoliată. Aceștia achită costul repatrierii persoanei decedată așa că aceștia au dreptul de a lua toate deciziile care trebuie să fie luate în timpul procesului de repatriere.

Cu toate că nimeni nu își dorește să aibă un deces în familie vine un moment dat când o astfel de situație nu poate fi evitată pentru că și decesul persoanelor face parte din ceea ce ne oferă viața. În cazul în care acesta survine într-o altă țară este clar că identificarea unei firme care prestează într-un mod profesionist serviciul de repatriere persoane decedate este singura cale care trebuie să fie urmată pentru ca trupul neînsuflețit să poată fi adus în țara noastră și înmormântat în locația dorită de către familia îndoliată. Pentru ca procesul de înmormântare să se desfășoare într-o perioadă cât mai scurtă de timp este recomandat ca și acest serviciu să fie prestat de către firma care prestează serviciul de repatriere persoane decedate.

 

- Publicitate-spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri