AcasăEDUCAŢIECursuri hibrid pentru studenții Universității din Craiova. Cum va începe noul an...

Cursuri hibrid pentru studenții Universității din Craiova. Cum va începe noul an universitar

spot_img

Studenții Universității din Craiova vor începe noul an universitar în sistem hibrid, combinând cursurile online cu laboratoare și activități în sala de curs.

În condițiile pandemiei de COVID-19, cursurile Universității se desfășoară, începând din octombrie, în sistem mixt, combinând cursurile online cu activităţi în sală (on-site), anunță Universitatea din Craiova.

Studenții își vor desfășura activitatea astfel: cursurile se fac exclusiv online prin intermediul platformelor de învățare precum Google Classroom, Cloud INCESA, Google Drive, Dropbox etc.


Activitățile de seminar, laborator, lucrările practice se desfășoară cu prezență fizică în proporție de minim 50% la fiecare disciplină și  în funcție de particularitățile fiecărei facultăți.

,,Universitatea din Craiova va începe noul an universitar într-un sistem mixt/hibrid, care să permită optimizarea calității procesului de învățământ în condițiile asigurării și respectării recomandărilor la nivel național, a normelor de sănătate și siguranță sanitară, pentru întreaga comunitate academică și pentru oraș”, transmite Universitatea.
- Publicitate-spot_img
Maria Stefan
Maria Stefan
Încă la început pe drumul jurnalismului, Maria Ştefan a ales să facă primii paşi alături de echipa Reporter 24. În fiecare zi, ne arată cât de departe va merge pe calea ştirilor curate şi la timp date
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri