AcasăACTUALCum va fi vremea în următoarele patru săptămâni. Anunțul meteorologilor

Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni. Anunțul meteorologilor

spot_img

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni a fost emisă marți, meteorolgii menționând că luna septembrie și începutul lunii octombrie nu ies din graficele de temperatură specifică pentru aceste perioade. Totodată, potrivit ANM, cantitățile de precipitații vor fi normale.

Situația în următoarele patru săptămâni este următoarea:

5 – 12 septembrie
Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cu excepția regiunilor sudice, regimul pluviometric va fi în general excedentar, mai ales în extremitatea de nord-vest a țării.


12 – 19 septembrie
Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în majoritatea regiunilor.

19 – 26 septembrie
Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

26 septembrie – 3 octombrie
Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi apropiate de cele normale, în toate regiunile.


CITEȘTE ȘI: GORJ: Sistem de iluminat modern la un liceu din Târgu Jiu

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri