AcasăACTUALCum se vede războiul de lângă Scutul de la Deveselu. Primar: Am...

Cum se vede războiul de lângă Scutul de la Deveselu. Primar: Am avut o întâlnire cu comandanţii bazei

spot_img

Primarul din Caracal, Ion Doldurea, speră că războiul din Ucraina se va finaliza cât mai repede. El spune că şi cei din conducerea Bazei NATO aflată în apropierea municipiului oltean sunt optimişti că acest conflict nu va escalada.

- Publicitate -

Ion Doldurea şi-a exprimat speranţa că pacea va triumfa.

„Chiar cu o zi înainte de a izbucni conflictul din Ucraina, am avut o întâlnire cu fostul comandant şi cu noul comandant, precum şi cu comandantul român al Bazei, chiar la Primărie. Noi avem o legătură bună, normală, firească şi destul de apropiată cu comandanţii şi cu ceilalţi ofiţeri din bază. În momentul de faţă, pot să spun că oamenii nu sunt îngrijoraţi aşa de tare pentru că tot sperăm şi tot credem că acest conflict se va termina în câteva zile, într-o săptămână probabil, că escaladarea acestui conflict nu se va întâmpla şi nu cred că ne facem încă griji că România va fi atrasă în acest conflict. Tot sperăm că pacea va triumfa şi raţiunea va fi mai puternică decât iraţiunea”, a declarat Doldurea.


Pe de altă parte, primarul spune că a inspectat personal o parte dintre adăposturile antiaeriene din oraş.

„Avem 11 adăposturi, la unele am fost personal. Le-am verificat, cred că sunt într-o stare acceptabilă şi doamne fereşte să le folosim”, a mai spus Ion Doldurea.

CITEŞTE ŞI: Ninsori şi temperaturi scăzute, începând de duminică


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri