AcasăLIFECum cureți ușile de interior în funcție de materialul din care sunt...

Cum cureți ușile de interior în funcție de materialul din care sunt create

spot_img

După ce alegi ușile de interior pentru locuința ta, să știi că greutățile nu se opresc. Poate că ești din cale afară de fericit că ai putut să te decizi dintre milioanele de modele pe care piață ti le oferă, însă hai să vorbim și despre păstrarea lor.

Producătorii categoric să îți oferă garanție extinsă pentru ușile de interior, însă depinde și de cum le întreții tu. Dacă vrei să arate ca noi după ani și ani, trebuie să urmezi un ritual strict de curățare. Bineînțeles, acesta diferă în funcție de materialul din care ușile de interior este create.


Cum cureți ușile de interior vopsite?

Pentru ușile de interior vopsite, să știi că în comerț găsești produse de curățare special create pentru ele. Atenție însă! Citește cu atenție eticheta și urmărește instrucțiunile cu exactitate.

Cele mai des întâlnite produse de curățare pentru ușile de interior vopsite sunt cele pentru îndepărtarea prafului și întreținerea strălucirii. Poți folosi de asemenea și apă caldă cu săpun lichid, efectul este aproximativ același.


Cum cureți ușile de interior cu finisaj sintetic?

Să știi că găsești super modele de uși de interior cu finisaj sintetic la Uși Dor. Vorbim despre un magazin de usi interior Suceava, dar există showroom și în Botoșani. Toate modelele disponibile sunt create de Porta Doors – mai multe detalii pe usi-dor.ro.

Revenind, ușile de interior cu finisaj sintetic nu au nevoie de o îngrijire prea complicată. Puțină apă călduță cu detergent de vase este suficientă pentru a șterge din când în când ușa. Ai grijă să folosești o cârpă curată.

Dacă vrei să îi redai strălucirea ușii de interior cu finisaj sintetic, ai putea adăuga în soluția de curățare câteva picături de ulei de măsline. La final, ia o cârpă uscată și șterge întreaga ușă curată.

Cum cureți ușile de interior glisante din sticlă?

În ceea ce privește ușile din sticlă, știm cum toții că dintotdeauna a fost destul de migălos să le cureți. Trebuie să eviți soluțiile abrazive, dar și cârpele care lasă scame. Dacă nu respecți cu strictețe procesul de îngrijire, riști să le uzezi și implicit să le aduci în stadiul de nefunctionalitate.

Cele mai eficiente sunt produsele din comerț destinate întocmai curățării ușilor din sticlă. Piața prezintă o paletă extrem de diversificată în acest sens. Îți poți achiziționa de asemenea și lavete speciale pentru curățarea geamurilor din sticlă. Te poți descurca destul de bine și cu soluția formată din apă călduță și săpun lichid.

Cum cureți ușile din MDF și furnir?

Ușile din MDF și furnir sunt poate cele mai ușor de curățat. Nu trebuie să le acorzi prea mult timp sau să achiziționezi detergenți scumpi. Clasica apă cu săpun lichid, îmbibată într-o cârpă curată poate face minuni. De asemenea, dacă descoperi zgârieturi, să știi că ceara le va acoperi de minune.

Hai pe usi-dor.ro pentru a descoperi modele de uși de interior de înaltă calitate și nu numai. Nu uita că acestea poartă semnătura celebrului producător Porta Doors. Găsești showroom-ul de uși de interior în Suceava, iar de curând și în Botoșani!

- Publicitate-spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri