AcasăACTUALCultură de cannabis, descoperită în timpul unor percheziții. Trei bărbați sunt cercetați

Cultură de cannabis, descoperită în timpul unor percheziții. Trei bărbați sunt cercetați

spot_img

Polițiștii și procurorii DIICOT Satu Mare au descoperit o cultură outdoor de cannabis, 15 kilograme de masă verde și 800 de grame de muguri, în timpul unor percheziții efectuate la persoane bănuite de trafic de droguri.

Potrivit IGPR, polițiștii și procurorii DIICOT Satu Mare au efectuat trei percheziții domiciliare, una în localitatea Bolda și două în municipiul Satu Mare, la trei persoane, cu vârste de 58, 34, respectiv 32 de ani, bănuite de trafic de droguri de risc și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

În urma perchezițiilor, a fost descoperită o cultură outdoor, compusă din 11 plante în diferite stadii de dezvoltare, aproximativ 15 kilograme de masă verde și au fost confiscate 800 de grame de muguri de cannabis, 7 telefoane mobile, 2 grindere, un cântar de precizie, o carabină de vânătoare, 13 cartușe și o dronă performantă, destinată supravegherii culturii.


Cele trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore, iar ulterior față de două dintre ele, de 32 și 34 de ani, a fost luată măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile, iar față de cea de-a treia, de 58 de ani, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

CITEȘTE ȘI: Cercetare administrativă și la nivelul Penitenciarului Craiova, după interviul acordat de Dincă

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri