AcasăACTUALCraiovenii au prins gustul „Autentic românesc”. Vânzări record în acest weekend,...

Craiovenii au prins gustul „Autentic românesc”. Vânzări record în acest weekend, în Piața Chiriac

spot_img

Piața Chiriac a fost luată cu asalt de sute de craioveni încă din prima zi în care s-a deschis. Multe dintre produsele comercializate aici au dispărut de pe rafturi în primele 48 de ore și asta pentru că magazinul amenajat de către Primăria Craiova pune la dispoziție produse românești de cea mai bună calitate, la prețuri foarte mici.

- Publicitate -

Situată într-un cartier în care oamenii nu aveau unde să se aprovizioneze, noua piață a adus un prilej de bucurie pentru cei din zonă, dar și pentru toți craiovenii, care au dat buluc să cumpere produse sănătoase de la producătorii autohtoni.

Încă de la primele ore ale dimineții, clienții atrași de produsele românești și de prețurile bune, au format cozi în incinta magazinului.


Cele mai vânate produse au fost sucurile naturale, mierea, legumele, fructele, lactatele, produsele tradiționale din carne, precum și înghețata.

Succesul pe care îl are noul magazin, dar și întreaga piață, a surprins conducerea SC Piețe și Târguri Craiova SRL, care nu se aștepta ca oamenii să vină într-un număr atât de mare producând vânzări record în acest weekend.

„Știam de interesul ridicat al craiovenilor pentru specificul acestui magazin, însă numărul cumpărătorilor din primele trei zile de la inaugurare, a fost cu mult peste așteptările noastre. Într-adevăr pe rafturile magazinului nostru se regăsesc multe produse tradiționale românești, produse ce nu se pot fi găsite în alt loc din Craiova, fapt ce i-a făcut pe unii dintre craioveni să revină în magazin de mai multe ori. Încercăm să aprovizionăm continuu și totodată să identificăm produse noi cu care să-i surprindem plăcut pe craioveni și în același timp să-i asigurăm de calitatea alimentelor”, a spus directorul SC Piețe și Târguri Craiova, Alin Mărăcine.


CITEȘTE ȘI: Medalie de aur pentru slătineanca Andreea Jifcu, alături de echipa feminină de tenis de masă U15, al europenele de la Belgrad

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri