AcasăACTUALCRAIOVA: Se va închide circulația tramvaielor pe tronsonul cuprins între Pod Electro...

CRAIOVA: Se va închide circulația tramvaielor pe tronsonul cuprins între Pod Electro și Ford. Care este motivul

spot_img

Reprezentanții RAT Craiova anunţă că, începand cu data de 3 mai, ca urmare a începerii lucrărilor de reabilitare la calea de rulare a tramvaiului de pe strada Henry Ford, se va închide circulația tramvaielor pe tronsonul de drum cuprins între Pod Electro și Ford.

- Publicitate -

Pe toată durata efectuării lucrărilor de reabilitare, transportul călătorilor pe tronsonul de drum Pod Electro–Ford și retur va fi asigurat cu autobuze.

Investiția presupune extinderea sistemului de management al traficului şi reabilitarea a 1.400 m de cale dublă de rulare a tramvaiului de pe strada Henry Ford ce include și reabilitarea liniei aeriene de contact precum și modernizarea staţiilor pentru călători.


Durata de execuție a contractului este de șapte luni, iar printre lucrările prevăzute se mai numără şi amenajarea spațiului interior al buclei de întoarcere a tramvaiului.

„Concret, proiectul finanțat din fonduri europene prevede reabilitarea a peste 3000 de metri liniari de cale de rulare, montarea a 65 de stâlpi noi de susținere a rețelei, reamenajarea rigolei de ape pluviale, realizarea canalizației electrice, modernizarea stațiilor pentru călători, dar și un management de trafic pentru intersecțiile străzii Henry Ford cu străzile Decebal, Drumul Apelor, Căpșunilor, dar și cu accesele auto de la porțile fabricii Ford. Lucrările au loc în următoarele șapte luni și urmează să se finalizeze exact în luna în care noile tramvaie de la Pesa vor fi aduse la Craiova”, anunță și edilul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

CITEȘTE ȘI: FOTO | Reabilitarea DN 6 Alexandria-Craiova, aproape de start. CNAIR a predat amplasamentul constructorului


 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri