AcasăACTUALCRAIOVA | Se întrerupe alimentarea cu apă în Bariera Vâlcii și în...

CRAIOVA | Se întrerupe alimentarea cu apă în Bariera Vâlcii și în Șimnicul de Jos

spot_img

Reprezentanții Companiei de Apă Oltenia anunță întreruperea alimentării cu apă potabilă, marți, în intervalul orar 10.00–13.00, în două zone, în vederea cuplării la rețeaua de alimentare cu apă a extinderii realizată pe strada Anton Pann, din Craiova.

Potrivit Coamniei de Apă, vor fi afectați de oprire utilizatorii din următoarele din Bariera Vâlcii de la Termo până la Centura de Nord și din Cartierul Șimnicul de Jos.

„Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menționate că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei”, arată CAO într-o informare de presă.

CITEȘTE ȘI: Uzina Ford Otosan din Craiova, MAXIM istoric la finalul lunii trecute

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri